toppbilder_2023.jpg

Som en smekning - känslan sitter i dämparen: Meck-film 3.

LLblogg-byline-Linda.jpg

Hoppas att ni alla njuter av sommar, ledighet, cykling och fika i mängder. Måndag idag innebär en ny vecka, även om dagarna tenderar att suddas ut så här i semestertider. Det innebär också att det är tid för en ny meck-film. Den tredje i ordningen och med fokus på dämparna. 

Det tog tid för mig att inse vikten av att ha bra justerade dämpare. Känslan när man cyklar. Att vara ett med cykeln. Känna att man får med sig framhjulet när man tycker i styret. Att cykeln känns rapp och snabb och inte som ett svårmanövrerat skepp i skogen. Mitt tips, om jag skall ge något är att man inte skall tveka att justera sina dämparinställningar. Testa er fram. Kör olika stigar och underlag. Känn hur cykeln känns. Det någon annan tycker är perfekt kanske inte passar er körstil och den känsla ni vill ha på cykeln. 

Länk till meckfilm 3: Dämparen

https://youtu.be/m-HUp08gCEo

För egen del så cyklas det på. Jag behövde ett mål den här sommaren. Något att fokusera på. Alla tävlingar är ju inte inställda, så i slutet av augusti kör jag SM i MTBO. Anmält mig i elitklass, eller D21, så det blir en tuff helg. Räknar inte med några pallplatser men trött lär jag bli. Dessförinnan väntar också Hemmavasan. Håller planerna blir det tre turer, men mer om det senare.

Återigen, tack till Allebike och Emil. Det är alltid lika trevligt att hälsa på. 

IMG_6120.jpg

IMG_6121.jpg