toppbilder_2023.jpg

Meck-film 2: Punktering med Emil Lindgren

LLblogg-byline-Linda.jpg

Nu har jag landat i Skåne och har tömt ut en stor bag med skitiga cykelkläder framför tvättmaskinen. Fyra dagars fincykling i regn och väta. Jag har varit på en kort och spontan cykelsemester de sista dagarna. Det är med stor tacksamhet jag på riktigt inser hur otroligt viktig roll cyklingen har i mitt liv. Det har aldrig varit watt och prestation som är viktigt. Det handlar om välmående och gemenskap. Tack alla ni som berikar mitt cykelliv och delar kärleken till cyklingen. 

I början av veckan drog jag till Allebike i Alingsås igen. Där möte jag upp Emil Lindgren för att spela in både del 2 och 3 i serien med meck-filmer. Vi spelade in live hos Allebike och stundtals med en del besökare som publik och den dagliga verksamheten i bakgrunden. Genom att få göra de här filmerna har jag fått fundera på både upplägg och frågor. Likaså har jag fått lära mig hantera min GoPro och klippa film.  Det är roligt och jag lär mig allt eftersom. Inför filmerna har jag försökt samla ihop de frågor som jag brukar få i mina sociala kanaler, men också sådant som jag funderade mycket över när jag började cykla. Det är fler filmer planerade och har ni frågor ni vill ha svar på så passa på att ställa dem. Filmerna riktar sig ju inte till er som redan kan allt, utan snarare till oss som är lite gröna på det här med meckande. 

Det är alltid roligt att snacka cykel och Emil delar med sig om sina bästa tips på hur man fixar en punktering. Vilket däcktryck skall man ha? Hur ofta skall man byta däck? Och hur fixar man de där punkteringarna som ju aldrig tycks komma lämpligt. 

Länk till filmen:

https://youtu.be/Q_KW9UL3jhA

Under filminspelningen var det skönt att se att det inte bara är undertecknad som ibland inte lyckas på första försöket. Kanske kommer det en special edition med bloopers så småningom ;-)

Stort tack Emil, Jessica och övriga Allebike. 

IMG_5997.jpg