toppbilder_2023.jpg

Fantastiska Lida Loop

Blogg_Jonny.jpg

Lida Loop

Lida Loop va 100% glädje, i princip. Jag gillar upplägget skarpt när man kör flera loopar. Det gör helt enkelt att det blir mer folk längs banan och folk ger energi. Det ska speciellt allt folk runt om Lida ha en enorm eloge för! Här fanns allt från hög musik till en kvinna som stod med kobjällra. Sen som vanligt ska energispridarna i depåerna ha en enorm eloge :) Sen är ju området kring Lida helt magiskt i sig!

Varför spelar inte fler lopp mer musik? Speciellt när det är loopar man kör. Detta ger iaf mig enormt mycket energi och borde utnyttjas mer på motionslopp som långloppscupen. Tror det skulle vara bra för publiken också. Bara en tanke :)

Jag gjorde ett enormt misstag på Lida Loop. Jag hade googlat fram att det skulle vara 1294 höjdmeter så jag höll igen hela loppet. Jag höll igen så pass mycket att jag gick över styret på stenhällarna efter ca 2 mil. Självklart satte jag ner mitt redan rejält sargade knä! Men det fanns bara ett alternativ och det va att hoppa upp på cykeln direkt. Hade jag gett det chansen att stelna till så hade det blivit tufft sen. Men nu kunde jag fortsätta utan att skylla på mitt knä. Men några 1294 höjdmeter kom aldrig. Efter ca 5 mil så tänkte jag att avslutningen kommer bli enormt tuff då jag hade bra många höjdmeter kvar att bestiga till 1294! Men väl i mål så hade jag ”endast” gjort ca 800 höjdmeter. Jag hade helt enkelt kollat på en gammal banläggning och där va rejält mycket tuffare! Detta gjorde att jag va rejält förbannad på mig själv i målgången! Jag va inte alls så trött som jag borde varit. Jag hade helt enkelt hållit igen alldeles för mycket under loppet… Men det kan nog ha varit bra att jag fick känna enorm glädje hela loppet på cykeln :)

Lida Loop är nog min favorit än så länge! Den va lagom krävande, fantastiska utsikter, trevliga stigar och mycket folk. Jag tror helt enkelt jag kommer tillbaka till Lida Loop. Men nästa gång tar jag INTE bilen klockan 04.00 från Varberg.

Bilder från loppet kommer lite senare när jag fått tillgång till dom!

Trevlig helg.