toppbilder_2023.jpg

Säsongsbloggare: Johan Possman

Johan_bloggbild_ny2.jpg

Jag började mitt liv på två hjul för många år sedan, först genom vanlig cykling och motocross, vilket ledde till att senare börja med den givna ”kombinationen” som blev downhill. Efter tio år i landslaget, med både SM- och NM guld kom vuxenlivet ikapp, där barn och familjeföretaget hamnade i fokus. Så ser min vardag fortfarande ut, men cykeln har fått ett nytt utrymme och där jag nu hittat tillbaka som långloppscyklist – och då som elitmotionär. Och lika såld som jag en gång blev över utförsåkningen har jag på nytt blivit över långlopp. 

Långloppen är ett format som verkligen passar alla, med många olika tävlingar i en och samma tävling. Och även om jag genom åren fått chansen att smaka på cykling i hela världen blir jag alltid lika inspirerade över all underbar terräng som finns i vårt eget land.

Nu väntar en ny säsong i en ny klass (H40) och jag är supertaggad. Tillsammans med mina klubbkompisar i Länna Sport CK kommer jag inte bara att köra Mitsubishi MTB Challenge utan också Bike Transalp som är ett 7 dagar långt etapplopp genom alperna. Det kommer att bli en upplevelse och utmaning utöver det vanliga.

Jag hoppas vi ses i skogarna i sommar, jag längtar och är supertaggad!