toppbilder_2023.jpg

Säsongsbloggare: Malin Jones

Malin_bloggbild2019.jpg

Långloppscupen 2019 och vår andra sommar fylld av äventyr, bloggande och vloggande väntar. Det är alltså jag, Malin, som tillsammans med mina två barn Saga 13 år och Terje 12 år ska bege oss ut på Sverigeturné och återuppleva alla natursköna skogsstigar som vi för första gången prövade förra sommaren.

Vårt huvudfokus ligger i att ha roligt tillsammans, det hade vi onekligen sist och med all erfarenhet vi samlade på oss tar jag förgivet att 2019 kommer att bli ännu roligare. Både jag och mina barn gjorde en enorm utveckling som cyklister under sommaren. Det blev till och med en hel hög oväntade pokaler för Sagas del, hon var äldst i sin klass. Terje gick från måttligt road av cykling till att tjata sig till träningsrundor på hemmaplan. Underbart för en mamma som älskar att vara ute i skogen.

Vi är bosatta i Mora och kör för Perbellum Sportsällskap. Under vinterhalvåret åker vi gärna långfärdsskridskor, skidor eller bara promenerar med hunden. Barnen tränar även innebandy i KAIS Mora och jag försöker bibehålla konditionen med löpning. Så cykelpendlar vi till skola och jobb också, helst året runt och får in en mils cykling varje dag tack vare det.

Jag jobbar som skolfröken på mellanstadiet, vilket ger oss bra förutsättningar att kunna ta del av alla långlopp som cupen erbjuder då sommarlovet ger en lång och skön ledighet.

Ses vi på tävlingarna i sommar, kom fram och säg ”hej” vettja! Eller vill du prova cykla några turer i Mora, hör av dig! Det är alltid kul att lära känna nya människor.