toppbilder_2023.jpg

Billingeracet på lördag!!!

nytt_forsok.jpg


Mitsubishi MTB Challenge 2018 – Målsättning topp 10

Det verkar som att det inte gör så mycket att jag inte är i den formen jag tänkte att jag skulle vara när årets första långlopp går av stapeln. Det gör heller ingenting om jag skulle drabbas av 15 punkteringar under loppet, jag kommer ändå att nå min målsättning på Billingeracet. Det är sju stycken anmälda i min klass. SJU STYCKEN!!!! Var är ni alla vackra kvinnor över 40 med lerstänk i ansiktet? Det vimlar ju av er på sociala medier i alla möjliga MTB-grupper. Vad håller er borta från dessa endorfinkickar som loppen ger?

 Det verkar som att Saga inte heller kommer få någon konkurrens. Det är två stycken som är anmälda i hennes klass, flickor 10-12! Terje är lite avundsjuk för i hans klass är det 13 anmälda. Han tycker det känns lite orättvist att han ska få lov att kämpa för att hamna på pallen. Redan i denna ålder ser man alltså att vi behöver få flera tjejer att pröva denna fantastiska sport som erbjuder naturupplevelser, fikastunder, blod, svett och tårar. Men framför allt blir dessa tjejer fostrade till att tåla lite skit, få lite skinn på näsan som kan vara ack så användbart i dagens samhälle.

Träningen då?

Det har nog inte undgått någon att det varit en ofördelaktig mängd snö i vinter. Så mycket att det i skrivande stund inte ens har tinat bort till 100% i närliggande skogar. Jag var ute på mitt första riktiga MTB-pass här i Mora idag! En lugn tur för att kolla läget i skogen och för att försöka återhämta mig ifrån helgens race på Lidingö. Enligt träningsklockan ska jag vara i balans igen på lördag 05:30. Men morgondagen erbjuder ledighet, sol och värme, och såna dagar går det ju bara inte att sitta inne och vila sig. Gissar att jag fortfarande kommer känna mig en aning sliten på lördag. Men det gör som sagt ingenting, jag kommer ändå komma in ”topp 10” Det enda som kan ändra på det, är att ni kvinnor över 40 som läser detta går in och anmäler er ögona böj!

Så här såg det ut bitvis i Moraskogen idag när jag var ute på tur.

IMG_6698_1.JPG

_MEJ5279_kopiera.jpg

Våra extremt snygga kläder från 8848 Altitude