toppbilder_2023.jpg

Inför Långa Lugnet

Blogg_Jonny.jpg

 Då va det "äntligen" dags igen, dags för Långa Lugnet i Falun.


Mina förberedelser har inte varit optimala sen senaste racet i Skövde. Jag hann först med en vecka i USA på mässa och direkt när jag kom hem så möttes jag utav ett 3 dagars långt besök utav en Kanadensare. Lägg där till en enorm jetlag! Men nu är det som det är och inget går att ändra på! Det är bara att köra och älska det man gör, för jag älskar att cykla mountainbike även om jag vet att detta kommer bli ytterligare en form utav krigeri i Falun. Jag visste liksom innan jag skrek högt att jag skulle cykla hela Långloppscupen att jag inte kommer vara bäst, inte heller bäst tränad och inte heller bäst förberedd!


Efter att ha läst lite gällande Långa Lugnet så är jag enormt glad att jag klarar cykla 63km med kramp efter senaste testet i Billingeracet. Med andra ord kommer jag klara Långa Lugnets 62km galant även om jag har kramp direkt från start! Jag hade ju liksom kramp längre i Billingeracet än va Långa Lugnet är långt :)


Stämmer mina väderprognoser som jag fått fram så betyder det ca 24 grader varmt och mestadels sol. Det kommer med andra ord bli rejält varmt, svettigt och mycket drickandes längs banan för att behålla vätskebalansen :)


Nu sitter jag i bilen påväg upp till Falun med mina supporters, mamma & pappa och framförallt flickvän. Fick åka upp dagen innan denna gången då det tar ca 6h att åka från Varberg till Falun. Det är enormt skönt att ha dom med i bilen efter vad jag förväntar mig kommer vara ett krig i solen i 62km imorgon :) Lätt att man blir lite matt och mör och då ska min inte sitta och köra i 6h hemåt utan där blir min pappa chaufför denna gången :)


Ses imorgon och jag hoppas på folkfest i Falun. Alla hejarop ger så fruktansvärt mycket energi till oss cyklister så vänligen skrik er hesa Falunbor :)


Bild från starten senast där jag inte visste vad som väntade mig...

Billingeracet1.jpg