toppbilder_2023.jpg

8 dagar i en mässmonter i södra Tyskland.

Blogg_Jonny.jpg

Efter att ha spenderat 8 dagar i en mässmonter i ett Tyskland med vårkänslor så va det skönt att få komma hem igen. Inte bara för att man haft enormt mycket att göra och långa dagar. Men luften, värmen och vädret i allmänhet i södra Tyskland gjorde att mitt cykelsug va enormt. I Tyskland kunde jag nämligen sitta i solen med enbart t-shirt och dricka kaffe!

Väl hemma i Sverige igen så möttas man av snöslask och kalla vindar. Men väl på jobbet några dagar senare på fredag förmiddag säger chefen dom magiska orden "Gå hem Jonny! Du får ta helg redan nu! Jag vill inte se dig här mer idag". Att få höra dessa orden samtidigt som det är klarblå himmel och snöslasket precis har hunnit smälta utanför va magi. Magi att veta att jag äntligen ska få ge mig ut på sadeln i bokskogarna utanför Åkulla igen, där jag även i sommar ska cykla Bockstensturen i sommar va för mig fantastiskt!

sdr

Jag va som vanligt lätt övertaggad från början och lovade mig själv att jag bara skulle njuta av naturen och luften. Men efter ca 1km flög jag över styret rakt in i en sten med knät (gyttjehålet va lite djupare än jag hade planerat s. Så cykeln stanna totalt och hade inte "ramlat" till marken ens när jag vända mig och tittade). Men det som inte dödar det härdar och blodet värmde i alla fall mitt smalben samtidigt som ingenting hände med cykeln. Framförallt så cyklar jag för Barncancerfonden och kan absolut inte gnälla för ett sår! Med andra ord cyklade jag glatt vidare i två timmar till :)

Hörs snart igen.