toppbilder_2023.jpg

Dags att växla upp.

Johan_bloggbild_ny2.jpg

Nu är det inte långt kvar...

Närmare bestämt 5 Dagar 1 Timme 31 Minuter i skrivande stund. Ombytt och klar, inväntar jag nu denna stund. Denna stund då Långloppscupens bil sätter fart mot Billingehus med hundra och åter hundratals cyklister i sitt följe. För att där och då släppa oss fria att äntra skogen.

Mjölksyra,sportdryck,stigar och lerhål, Ja! Långloppssoppans alla ingidienser kokas ihop för årets första avsmak.


Nu ställer man sig frågorna...

Har jag tränat tillräkligt för genomförande av loppets hela distans? Har jag tränat tillräkligt för att dänga till deltagande vänner? Eller som i mitt fall. Har jag tränat tillräkligt för en toppplacering i min klass? Frågorna blir många oavsätt ambisionsnivå så här års.

Jag tror jag gjort rätt i min träning, eller jag vet att jag gjort det bästa möjliga i rådande livssituation. Pusslat så gott det går i det så kallade livspusslet.

Min lösning på vinterträning med fyra barn, eget företag och allt därtill handlar långt ifrån att följa något träningsprogram/träningsupplägg. Nä, här får man ta den tid som ges och nytja den maximalt.

Så i höstas införskaffades en cykeltrainer som strategiskt placerades utanför barnens rum.

När barnen somnat kunde jag nu bedriva min träning, träning utan pannlampa, utan 30minuters tråcklande med vintermunderingen samtidigt som jag med full koll övervakade småbarnens skönhetssömn.

Ett vinnande koncept för mig och min knappa tid till träning. kan ca 300mil indoor cykling göra skillnad!? Och nu med 5 dagar 1 timme och några färre minuter då jag skriver så sakta, ska vi alla få svar på våra ovan ställda frågor.

Oavsett är vi alla vinnare som har drivet till anmälan och deltagande.

Ses!