toppbilder_2023.jpg

Långa Lugnet och Lida Loop.

Blogg_Jonny.jpg

Långa Lugnet och Lida Loop.


Vad ska man säga? Ofantlig fin och trevlig bana. Vädret va personligen alldeles alldeles för varmt! Klarblå himmel och stora delar av loppet totalt vindstilla vilket gjordes att huvudet kändes kokt tidigt. Uppskattningsvis 25-28 grader med stekande sol i skogen = fruktansvärt hett :)

Men det va en bana med variation som gjorde det jäkligt roligt att cykla den. Samtidigt tog jag med mig många lärdommar inför framtiden. Jag sitter ner och cyklar 99% av loppen vilket antagligen är en svit efter mina två år i Team Rynkeby 2014 och 2015 och sen Ride of Hope Europe 2016. Där har jag helt enkelt kunnat sitta och chilla på sadeln dag ut och dag in! Jag behöver helt enkelt variera mina positioner mer och inte bli för bekväm. För jag märker tydligt att mitt tempo blir rejält lidande på dom tekniska partierna pga av detta! Men sen ska jag inte bli en elitcyklist heller. Jag är nöjd så länge jag kan ha ett leende på läpparna 95% av loppet och kanske få någon mer att vilja cykla:) Min bror har tex blivit helt frälst det sista så jag har fått med mig honom ut i skogen ett antal gånger. kul! 

Stor eloge till Polly-killarna som stod med ca 1 mil kvar. Lite tugg med trevliga grabbar som dessutom bjöd på en favorit, Polly!

Inför Lida Loop:
Imorgon är det dags igen och denna gången är det Lida Loop i Stockholm som gäller. Eftersom mitt schema konstant är fullproppat så kör jag från Varberg ca 04.00 imorgon vilket gör att uppladdningen kunde varit bättre. Men i torsdags så hade jag samtidigt mitt bästa träningspass för säsongen! Det säger inte så mycket men jag kände mig fräsch och jag körde dom värsta backarna i Dagsås/Åkulla utan större problem.

Dags att sluta gnälla för mig nu och ta det för vad det är! För mig är det en blandning av nöje och nytta! Jag älskar att cykla i skogen för jag älskar lugnet i skogen och jag älskar cykling. Samtidigt älskar jag Barncancerfonden och det är ju därför jag cyklar alla lopp för att samla in pengar till dom.

Ett avslutande löfte: Rapport från Lida Loop kommer betydligt snabbare. Jag har nämligen besök av 10 utländska kunder mån-ons och vissa har redan kommit till Varberg när jag kommer hem på söndag :)


En bild från strax innan målgång i Falun får sätta punkt för idag

DSC_0656.JPG