toppbilder_2023.jpg

Säsongsbloggare – Cassandra Öhman

LLblogg-byline-Cassandra.jpg

Hej allihopa. Jag heter Cassandra, är 31 år gammal och älskar att cykla. Jag har inte synts till på särskilt många långlopp under tidigare år, men någon kanske har sett mig på en XCO-tävling eller två. Det är främst den disciplinen jag sysslat med sedan jag började tävla säsongen 2016. Jag tycker nämligen att stigar fulla med stenar och rötter är det roligaste som finns!

Från och med 2020 utgör jag en del av Team Sweden Mountainbike och har även fått den fina möjligheten att blogga här tillsammans med de andra i teamet. I och med att pandemin satte stopp för diverse tävlingar och andra äventyr blev det inte så mycket av med skrivandet här. Men nu verkar saker och ting äntligen börjat återgå till det normala och Långloppscupen är tillbaka, inklusive bloggen. Äntligen får jag en chans att prova på det här med långlopp ordentligt!

När jag inte cyklar jobbar jag heltid som sotare, något jag gjort de senaste 12 åren. Det är ett fysiskt och socialt arbete. Ingen dag är den andra lik, och jag behöver aldrig sitta stilla. Tror det är därför jag trivs så bra, variationen och att dagligen få använda kroppen!

Hoppas ni vill följa mig och resten av Teamets framfart under den kommande säsongen. Äntligen ska vi få tävla tillsammans!