toppbilder_2023.jpg

Säsongsbloggare – Linda Tufvesson

LLblogg-byline-Linda.jpg

Long time no see! 

Efter två år så är det nästan som att återuppstå på nytt när det var dags att anmäla sig till säsongens första långlopp på Billingen i Skövde. Sedan vi senast körde långloppscup har det runnit mycket vatten under broarna, världen har förändrats men min kärlek till cykel lever kvar. Jag pendlar fortfarande mellan Skåne och Dalarna, bollar tre jobb samtidigt och älskar det livet. Att en dag kunna åka längdskidor och nästa cykla landsväg är få förunnat. 

Jag ser fram emot att ännu en säsong, den här gången med tävlingar, få blogga för Långloppscupen. Få inspirera och locka fler till att ställa sig på startlinjen, gå med i en klubb eller kanske bara ta en tur i skogen med goda vänner. Säsongen 2022 har jag äran att bilda team med superkvinnorna Cassandra och Ingrid. I år kommer vi att köra Långloppscupen i teamkläder från Bioracer och under Sweden Mountainbikes flagga men kör även för våra tre ”moderklubbar”. För oss handlar det om hållbarhet. Att kunna ge tillbaka till cyklingen också på den ort vi bor. 

Årets planer då. Att köra långloppscupen är självklart. Sen hoppas jag på SM i MTBO och kanske blir det ett riktigt jäkla cykeläventyr i slutet av sommaren. Den karamellen ska jag bara suga lite till på först…