toppbilder_2023.jpg

Billingeracet - Ridå. Nattsvart. Game-over. Misär. Hemlängtan.

Blogg_Jonny.jpg

Ursäkta min sena återkoppling efter Billingeracet men jag har inte kunnat logga in på bloggen och hunnit med en vecka i USA sedan målgång.

Loppet:

Jag har ALDRIG någonsin tidigare fått kramp när jag cyklat. På Billingeracet small den till från h-lvetet efter 17km. Kramp utan dess jä-la like. Jag trodde hälsenan small av och va bakom vaden. Efter SJUTTON kilometer. Det är inte ens möjligt och så hårt körde jag absolut inte!

Men jag fortsätter cykla för jag vill minnas att jag hört att man kan springa bort kramp. Är det då någon som kan cykla bort kramp så är det jag!!! Men efter 37km så är jag en millimeter från att ge upp. Efter 37km cyklar nämligen dom i mål som körde den kortare rundan på dagens Billingerace. Men jag kan ju inte vika ner mig så jag fortsätter trots att jag har smärtan från h-lvetet i benen. Jag har bidragsgivare till Barncancerfonden på mina kläder och cyklar för att samla in pengar till barn med cancer! Efter ca 50 km får jag även kramp i framsidan och ska stretcha men då smäller baksidan på benet. Snacka om moment 22. Men efter 65km så går det inte längre, game-over. Krampen har käkat upp all min energi i benen och så fort det går uppför så smäller det kors och tvärs i benen och smärtan är olidlig!

Men efter att ha gått mycket (ibland hela) i vissa långa backar så kommer jag äntligen i mål efter 80km. Utav någon anledning så cyklade jag 80km istället för 78km. MEN det va oerhört fin natur och bra väder hela rundan! Det kom något litet regnstänk men det vara bara svalkande. Hur hade det slutat om det va mer gyttja ute i skogen egentligen?

Klockan 07.00 dagen efter Billingeracet flög jag till USA för att jobba! Rolig flygresa? Inte så :) Men nu är jag hemma igen och kämpar mot min jetlag för att bli människa igen lagom till Långa Lugnet i Falun på söndag. Jag cyklade en kortare sträcka igår och kroppen är långt ifån i fas. Jag sover liksom när jag ska vara vaken och tvärtom :) Med det sagt så förbereder jag mig inför ett nytt krig uppe i Falun till helgen men jag ser fram emot det :) Jag är såpass korkad att jag älskar nog krigeriet mer än när det flyter på för enkelt. Visst jag hade gärna krigat på Billingeracet men kunant vara utan krampen då Billingeracet är ett rejält test för benen med alla olika underlag och väldigt kuperad!


Jonny Ljungberg