toppbilder_2023.jpg

Information

Om du har frågor och/eller synpunkter rörande resultat och poäng som visas på denna sida är du välkommen att höra av dig till någon av nedanstående kontaktadresser.

OBS OBS!
Man är inte automatiskt med i Långloppscupens resultat- och poängredovisning bara för att man genomfört någon av Långloppscupens deltävlingar.

För att komma med i Långloppscupens resultat- och poängredovisning krävs att man anger sitt kompletta personnummer, inklusive de fyra sista siffrorna, vid varje enskilt anmälningstillfälle. Cyklister som väljer att inte ange sitt personnummer finns med på respektive lopps resultatlistor men kommer inte med på några listor på denna sajt. Som du förstår är många parter inblandade i rutinerna att ta fram det som visas på denna sajt. Du får snabbast hjälp om du följer nedanstående tumregler:

1) Alla felaktigheter som rör ett enskilt lopp (fel placering, fel tid, fel klubb, du saknas helt osv) tar du med respektive lopp. Fel poäng, se nedan.

2) Alla felaktigheter som rör poäng, poängsammanställning eller statistik tar du med Långloppscupens resultatservice, se kontaktinfo nedan.

3) Har du synpunkter på Långloppscupens regler eller poängsystem tar du det med Långloppscupens samordnare Lasse Strand, se kontaktinfo nedan.

 

Kontaktinfo:

Långloppscupens resultatservice: Per-Ove Melinder, per-ove.melinder@lidaloop.se
Långloppscupens samordnare: Lasse Strand, lasse@swedenmountainbike.se