Nyheter - Se upp i backen, fyll hålen, för här håller vi i nacken! - ctl00_cph1_head_topImage

Se upp i backen, fyll hålen, för här håller vi i nacken!

Oscar_Ekstam_Foto_Oscar_Ekstam_2.jpg

I två år har vi alla väntat och trollat med knäna för att vända på skutan. Allt för att vi äntligen ska få komma tillbaka till livets liv, att cykla långlopp tillsammans! Tack för att ni hjälpte till och hade tålamod, för nu kan vi äntligen säga: Välkomna till årets upplaga av Långloppscupen!

Personligen har jag äntligen lyckats odla en mustasch. Det gick efter nästan två års hemmajobbande och med dålig upplösning på webbkameran för att dölja moppefjunen, men nu är den där hyfsat frodig (kolla inte för nära bara). Så inte något ont som har något gott med sig.

Men nu är jag redigt peppad på att åter stå och välkomna er på årets utmaningar för att sedan följa er runt spåret och rakt över mållinjen. Det är vi alla som på ett sätt jobbar med deltävlingarna i Långloppscupen. För det är något speciellt med ”långloppor”. Det är svårt att sätta orden på det, men när man kan vara mer fylld av energi efter ett maraton än vad man var innan. Ja då är det magiskt bra, det förstår ju vem som helst.

Och om snart två veckor står vi äntligen där igen vid Billingeracet. Alla med fjärilar i magen, kanske mer än vanligt? Kanske är det ditt första långlopp? Men det spelar ju faktiskt ingen roll, för nu är nästan alla nybörjare igen. Och alla är lika välkomna, bara man ser upp i backen.

 Oscar_Ekstam.jpg

Vi syns väl där?

 

Oscar Ekstam

Redaktör/Speaker Långloppscupen