Uppdragen i Mitsubishi Digital MTB Challenge Lida Loop edition

Lida_Loop_2019_foto_Oscar_Eksam_19.jpg

Så var det dags för andra upplagan av vår digitala utmaning #MitsubishiDIGITALmtbChallenge. Denna gång i Lida Loops cykelspår. Blir din tur i helgen lika lerig som fjolårets Lida Loop? Kanske det beror ju på hur vädret är just hos dig.  

Nedan finns en kort beskrivning av helgens tävling, uppdrag, priser och tävlingsregler.

Tävling:

Cykla en av de olika distanserna för Lida Loop, 65, 44 eller 22 km. Logga på cykeldator eller genom din telefons träningsapp så att distans och runda kan visas.

Tävlingsregler:

Cykla en av de angivna distanserna ovan. Registrera distansen med valfri app. Ta en bild och posta på Instagram. Utför valfritt antal av uppdragen ovan under helgen (helst under cyklingen) och posta tillsammans med bilden på din cyklade distans. Tagga #MitsubishiDIGITALmtbchallange och vårt konto @langloppscupen på Instagram.

Priser:

I prispotten denna helg finns massor av fina priser. Vad sägs om bland annat 12 fristarter, två Lazer-hjälmar, ett helt gäng Bliz-glasögon, multiverktyg från Shimano, energipaket från Enervit samt handtag, flaskor och cykeltvätt från Allebike.

Tänk på att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och undvika stora grupper och folksamlingar.

Spurtpris: Till den dam eller herre som först klarar av ett av uppdragen mellan 3 och 10 ovan och postar på Instagram utlovas ett fint spurtpris.

Uppdragen:

Spurtpris: Till den dam eller herre som först klarar av ett av uppdragen mellan 3 och 10 nedan och postar på Instagram utlovas ett fint spurtpris.

 1. Bli redo för start och placera cykeln i startfållan.
 2. Vilken är din sista-minuten grej då alltid måste göra innan start?
 3. Starten går, uppför en tuff skidbacke.
 4. Lida Loop är känd för sin stig ”Diagonalen”. Cykla en riktigt rotig eller stenig stig.
 5. Lägg din bana så att du, precis som på Lida Loop cyklar tre (olika) loopar som är 22, 22, och 20 km.
 6. Ha en riktigt skön Afterbike.
 7. Provcykla en Allebike.
 8. Ta en selfie med ett par Bliz glasögon.
 9. Ta en selfie med en Lazerhjälm i en cykelbutik.
 10. Mitsubishiuppdraget.
  1. Ta en bild där du som åkare syns framför en Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid. På bilden måste det synas tydligt att det är just den bilmodellen.
  2. Få en bild tagen där du sitter i förarsätet i en Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid med öppen dörr.
  3. Få en bild tagen där du är hos en Mitsubishi återförsäljare och har bokat en provkörning i en Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid.

Vi belönar kreativitet och genomförbarhet. I uppdrag 10 ligger de största belöningarna. 

 

Lycka till!


*Vilka deltävlingar som fristarterna avser är beroende av när säsongen 2020 får öppna upp igen. Max 5 fristarter per återstående deltävling. Flytt av fristarter till 2021 är beroende av att Mitsubishi är huvudsponsor för Långloppscupen 2021.