Långloppsfilmen Västgötaloppet 2018

IMG_5511.jpg

Årets sista långloppsfilm och äntligen fick vi regn och lera på kameran. Alla som fullföljde detta lopp är riktiga hjältar då temperaturen var låg, vindarna var höga och regnskurarna kom löpande under hela loppet.
Vår sista tur gick med Thomas Berg som är en av eldsjälarna bakom Finnmarksturen i Ludvika. De flesta arrangörer är själva cyklister och passar årligen på att åka de andra arrangörernas lopp för att se, lära och ge feedback av/till varandra.
Här får vi se hur det var för Thomas att ta sig runt Västgötaloppet och med det passar vi också på att tacka för en härlig säsong med videos från loppen i Mtisubishi MTB Challenge


Under varje deltävling vid årets Mitsubishi MTB Challenge blir en åkare  utvald och åka med vår actioncam. Efter loppet klipper vi ihop en sammanfattning som vi sedan publicerar här på hemsidan. Filmen kommer alltid upp lite tidigare på vår youtubekanal (tips följ oss!). Häng även med oss på facebook och Instagram för att få alla uppdateringar runt årets långloppssäsong!


Text och film av Oscar Ekstam 2018-10-03