Säsongsbloggare – Linda Tufvesson

LLblogg-byline-Linda.jpg

Hej på er! För en del av er så är jag ett nytt ansikte medan några av er kanske har följt min framfart i Långloppscupen de senaste åren. Jag heter Linda Tufvesson och kommer från Skåne. Jag är tillsammans med cyklisten Henrik Öijer och till vardags har vi en massa barn och varsitt heltidsjobb. Rent logistiskt lever vi kanske ett liv som får de flesta att bli lite matta, men det funkar för oss. Jag lever med en fot i den skånska myllan och en i Dalarnas skogar och har jobbet i Oskarshamn.

När jag fick frågan om jag ville blogga för Långloppscupen 2019 så var svaret självklart JA! Jag älskar att cykla. Jag hittade cyklingen sent i livet, men när jag cyklar är jag i mitt rätta element. Omgiven av skogen och med en enorm frihetskänsla. Om jag genom den här bloggen bara kan få en enda tjej eller kille att våga testa mountainbike, våga utmana sig själv, eller kanske till och med ställa sig på startlinjen till en av tävlingarna i Långloppscupen, då har jag vunnit. Att kunna inspirera eller peppa någon ger också mig så otroligt mycket tillbaka.

Under 2020 har jag fått den stora äran att bilda team med tre superkvinnor, Cassandra, Hanna och Ingrid. På våra Allebike-hojar kommer vi trampa oss igenom både Långloppscupen och flera andra cykeläventyr i kläder från Shimano och under Sweden Mountainbikes flagga. Jag kommer om planeringen håller att köra alla lopp i cupen och kommer fortsätta dela med mig av mina tankar kring vardag, träning, uppladdning men också tävlandet så klart.